המפגש הבא יתקיים ב-11 לינואר ויתקיים ביום שלישי בשעות 18:00-20:30

שלחו ווטסאפ

המלצות

"אני מרגישה כזאת זכות גדולה שאני יכולה להשתתף בקורסים של אילנה. זה פשוט לתת לעצמי מתנה לחיים. זה נותן לי כלים להשתמש בהם כל פעם שאני מרגישה כיווץ או רגש שלילי מכל סוג שהוא ולהתמיר אותם ברגש ונקודת מוצא של אהבה. היא נותנת כלים ומפת דרכים ברורה ומדוייקת לדרך שעלינו לצעוד בה על מנת להגיע למחוז חפצינו. היא משתמשת ביכולות התקשור המופלאות והמכבדות שלה כדי לתת דגש לכל אחד ואחת מאיתנו על הדיוקים האישיים להם. היא מזהה דפוסים ועכבות שמונעים מאיתנו להתקדם ופורסת אותם בפנינו כדי שנהיה מודעים להם ולא יהוו יותר מכשול אלא מקפצה. הקורס ומילותיה המדוייקות של אילנה נותנים לי תזכורת תמידית להיות כמה שיותר מחוברת לתועדת העל (אלוהים או כל שם אחר שמתאים לכם) ששם בעצם נמצא הסוד האמיתי. אני מתרגשת ומודה לה מעמקי נשמתי על המסע המיוחד והחשוב מכל הזה, שעובר דרכה! וממליצה לכל מי שרק יכול/ה, לחבור אליה גם, כדי לאפשר לכם להיות כל מה שנועדתם להיות."

אלישבע אביבי
"במשך 20 שנה הלכתי עם גוש בין הצלעות. במקלעת השמש. גוש של עצב וכאב. לפעמים הגוש ממש כאב ולפעמים רק היה נוכח אבל הוא לא הלך לרגע. אחרי הסדנה עם אילנה, הגוש נעלם. חיפשתי אותו מספר ימים והוא לא חזר. אילנה דייקה לי את אותם דברים שישבו שנים בתת המודע שלי וניהלו אותי. היא עזרה לי בתהליך הריפוי. חיברה אותי למקומות חדשים ונפלאים שהשפיעו גם על סביבתי. אני ממליצה לכל מי שרוצה לעשות פריצת דרך בחייו להגיע ולפגוש את אילנה..."
"במהלך הקורס למדתי לשחרר ,להרפות ולא מתוך פחד אלא ממקום של ידיעה שהיקום מדוייק. למדתי לבקש מהיקום את הדבר שנכון לי שייטיב איתי, למדתי לשנות חשיבה ואמונה בזמן אמיתי שבעבר כיווצו אותי וגרמו לי לרגשות לא טובים כמו ״אני לא שווה״, ״לא מגיע לי״. למדתי שתואר לא מגדיר אותי ושביכולתי לצקת לחיי את שאני רוצה. למדתי להודות על ה״יש״ וששפע יש לכולם והוא יכול להגיע בכל צורה לאו דווקא בכסף. למדתי להיות בכאן ועכשיו להיות מחוברת לאינטואיציה שבי גם עם השכל רוצה אחרת. התהליך ביגר אותי . במסע הזה ניקיתי ביקורתיות שיפוטיות אפשרתי לעצמי לשים בצד את רגשות האשמה. ביום יום עדיין קיימות ״נפילות״ אך הן רכות יותר , הן לא מרסקות אותי כמו פעם. תודה אילנה על ההובלה לחיים טובים יותר. הכח בידי בזמן אמת רגע רגע דקה דקה לבחור באם להיות בעצבות או בשמחה האם להיות ביש או באין."

יפית אלימה משולם
"אילנה אהובה, ברצוני להודות לך על סדנה מדהימה! איכותית, פוקחת עיניים, מעלה בתדר, מעלה שמחה ואמונה שהכל טוב והכל תלוי רק בנו וביקום. לימדת אותנו כל כך הרבה בסבלנות ורגישות לכל אחת ואחת על פי צרכיה. קיבלנו כלים אנרגטיים, פיזיים ורגשיים טובים. השיפור שסדנה זאת עשתה וממשיכה לעשות בחיי כבר ניכר. הצלחתי להתגבר על פחדים קשים שקיימים בי עוד מילדות. הצלחתי לראות את הטוב שבחיי בתקופה לא פשוטה פיזית עבורי. הכרתי בנות מקסימות שרק המחשבה עליהן מעלה חיוך על שפתותיי. אני רוצה להודות לך מקרב ליבי על הסדנה. היתה זאת זכות אדירה להשתתף בה ולעבור את מה שעברנו. באהבה ענקית❤."

מיכל מוריוסף
"הסדנא עם אילנה היתה הסדנא הכי עוצמתית, מלמדת ומעצימה שחוויתי עד עכשיו. אילנה כמו אמא הכי טובה שאפשר לבקש רק מעניקה עוד ועוד מהידע העצום שלה בישירות, בעדינות ובטונות של אהבה.. ממליצה לכל מי שרוצה להקפיץ את עצמו מדרגה ולהתקרב ע"י כך לאדם שחולם להיות..."

נגה חדיף
"אני חיה בחול משנת 1986...., חוויתי הרבה עבודות ״עמוקות״ עם אנשים (במסגרות מגוונות) אבל חייבת לאמר שאכן אכן יש משהו מאוד מקרב-אותנטי בחיבור שלנו..... נעים- בטוח-בלתי שיפוטי-מענין ברמות- ומגרה עם טעם של עוד.... תודה לאילנה ולכולם,"

״הניו-יורקרית״
"רוצה להודות לאילנה היקרה והמיוחדת על סדנא מלאה בהשראה ובכלים מעשיים לשליטה במחשבות, בהרגשות וביצירת מציאות חדשה ורצויה. הסדנא הינה יחודית בחומר הנלמד בה, חומר שלא ניתן למצאו בספרים ובכל מקום אחר, המתודולוגיה והאוירה המיוחדת העמיקו את החוויה והתרגשות הלמידה. הסדנא, היתה בשבילי משמעותית ו"פורצת דרך" השילוב של אילנה חדורת הרצון להטמיע את היכולות המופלאות שלה שריגשו את כל המשתתפות, הנתינה האין סופית והקבוצה הנהדרת שגיבשה, השיגו תהליך מושלם של למידה והתפתחות ועל כך המון תודה."

ת.א
"אילנה יקרה, רציתי לשתף אותך בחוויות שלי מהסדנה המופלאה שלך. במשך שלושה ימים, נתת לנו ידע ותובנות על היקום בו אני חיה, שהותירו אותי מלאת השתאות. נתת לנו לחוות את התדרים הגבוהים של הרוח וציידת אותנו בכלים לעבודה עצמית. התרגשנו עד דמעות יותר מפעם אחת וחווינו תהליכי שחרור עמוקים מדפוסים ישנים, שהגבילו את חיינו. זכיתי גם להכיר נשים מדהימות ואני שמחה שכולנו רצינו להמשיך להיפגש כדי שהקסם ימשיך להיות בחיינו. מחכה כבר לסדנה הבאה שלך ❤"
"אילנה יקרה, הגעתי אלייך לקורס האמת לא שאלתי הרבה שאלות פשוט הגעתי מתוך אמונה ברוח. רק שלא ידעתי שאפגוש את הרוח בכבודה ובעצמה. חוויתי חוויה רוחנית עוצמתית ומיוחדת במינה, פגשתי חברות למסע כל אחת עם הסיפור שלה וכולן יחד עם כוונה אחת מה שהפך את החוויה לעוצמתית עוד יותר הכנסת בי אמונה חדשה ביקום. ותקווה שלי הכח לשנות את ההווה שלי בכל רגע אני מרגישה שהמסע רק התחיל נתת לי תקווה חדשה להבריא באמת. אני כמהה לעודדדד ממש מחכה לכל שיעור בקוצר רוח. תודה על קורס מיוחד במינו."

קרן
"מה השתנה הלילה זה". המחשבה היוצרת פוקעת לה ונצוץ בורא עולם מאיר את תחושת הקורבנות ובהחלטה נחושה ממעמקי לבנו, הופך אותה שוב למחשבה יוצרת ובונה ללא גבולות, השופע במלכותו ונדיבותו. חג שמח ומלא באור ואהבה ותודה מיוחדת למורה, אילנה אבירם, שדרך אור בורא עולם ממשיכה להאיר בנו את תובנות התת מודע."

מנאל אלגמל אבו שחאדה
"מאז הגירושים של ההורים שלי לפני כ 35 שנים (הייתי בן 9 פלוס מינוס) התחלתי לפתח כעסים ושנאה כלפי אבא שלי שהלכו והתעצמו. אף פעם לא תפסתי את הגירושים כטראומה, ורק שהגעתי לאילנה היא שיקפה לי את כל הדפוסים שאימצתי כתוצאה מהאירוע המכונן הזה, שאף פעם לא ייחסתי לו חשיבות כזו. מאז הפגישה עם אילנה אני מתחיל תהליך עם עצמי לפרק את רגשות השנאה... אירוע לא פשוט בכלל, אבל אתמול לראשונה מאז הבגרות שלי ששוחחנו (אני ואבי) בטלפון 10 דק, שיחה נעימה (בדרכ השיחות שלנו אורכות לכל היותר 2 דק שאני חסר סבלנות אליו)...."

א.ח
אילנה יקרה, אני לא מפסיקה לבכות כששומעת את ההקלטה הזו!! תודה רבה!! זה כל כך מדויק וגם עצוב. את מדברת על העצבות שיש בי מגיל אפס וכנראה מהרחם, וזה נכון. יש בי עצבות תמידית. וגם כשאני יחד עם אנשים שאני אוהבת ושאוהבים אותי עושה דברים כיפיים ומשמחים, אני מרגישה שמתבוננת עליהם מבחוץ ולא חלק מהכיף ומהשמחה!! ואני באמת עייפה מזה! ואני באמת כל כך רוצה להרגיש שמחה!! וגם כל שאר הדברים שאמרת מאוד מדויקים, החוסר ביטחון שלי וחוסר האמונה בעצמי. אז אני כן מאוד רוצה לשנות זאת ולנקות את האמונות האלה מהשורש!
תודה רבה אילנה, הקשבתי והופתעתי מהדיוק של מה שמפריע לי כל חיי ועדיין מעכב אותי נדהמתי מכך שמגיל כל כך צעיר כבר חשתי לא ראויה ולא שייכת וחסרת אמונה שמגיע לי. כיום אני כמעט בת 64 ודי עייפה מהקושי שלי לפרק ולשחרר אמונות מהעבר ומהקושי שלי להאמין בעצמי וביכולותי עייפתי מאכזבות והחמצות כך שאני לא ממש מסוגלת להבין מה באתי להוביל בגילי אין לי שמץ של חוט ושל רצון ותשוקה למשהו רק לעבור את היום בשקט כמו שאומרים אפילו לא ממש יודעת מה לשאול.... כמו ילדה קטנה רציתי שתתני לי משפט מחזק שאולי יעשה לי קסם ..... ויתן לי כיוון חדש... אחשוב ואשן על זה....
אילנה תודה על הניתוח של התת מודע. את מאד מדייקת. המלצה שלך עבורי להיות בחיבור תמידי עם הבורא ולהתמלא באהבה - אז אספר לך שאני בעלת תשובה כבר 25 ושומעת חסידות בקביעות. וזה מחזיק אותי שפויה. אשמח לשמוע על הקורסים שלך: כיצד לפורר את האמונות המוטעות ולפרוץ החוצה. אני ממש מרגישה שהנפש כלואה ואינני מסוגלת לתת ביטוי ליכולות שלי. אני מאד בישנית הייתי כל השנים והיה לי פחד קהל. ולכן גם לא פיתחתי יכולות ורבליות. אבל העולם הפנימי שלי, אכן צדקת, מאד עשיר.
בוקר טוב אילנה, רציתי להודות על המפגש אתמול. מודה שיצאתי קצת מטולטלת....הייתי בטוחה שאיך שהוא התקדמתי בתהליך הזה של הורדת המסכה וקצת חזרתי אחורה הייתי בטוחה שכבר סלחתי לאמא שלי ופתאום עלה בי שוב הכעס בכל אופן, רואה בזה מתנה אשמח להירשם לקורס ששוחחת עליו יש לי מלא שאלות על הדף ששלחת לי....אחשוב קצת על מה חשוב ואשלח בהמשך שתהיה שבת שלום
הי אילנה יקרה, תודה רבה על התשקיף, אין ספק שדייקת, והאמת, שדי הייתי מודעת לדברים שאמרת, אבל כמו שציינת, אכן חסרים הכלים, איך לפעול או לפתור או לשנות האמונות האלו. הייתי שכאן אני אקבל את המענה ממך.
הי אילנה קודם כל תודה רבה הקריאה מאוד מדויקת. ואכן עשיתי מסע ארוך מאז גיל 7 להתגבר על האמונות שראית להיות ראוי כמו שמגיע לי
שלום אילנה תודה רבה על התשקיף.. מדוייק באופן מושלם .. התרגשתי מרוב שזה היה נכון.אני מאוד מעוניינת לשמוע על הקורס שדיברת עליו אשמח לפרטים.
אילנה ,קודם כל תודה ענקית. אני לא חושבת שמישהו תפס את המהות שלי כילדה וכל העבודה הפנימית שאני עושה ב 20 שנה האחרונות ככה ובכמה דקות , אז אני מאוד התרגשתי במיוחד מנסות ואני נפעמת מהכישרון שלך. א
וואווו וואווו תודה רבה פשוט אדיייר, לא ציפיתי בוודאי שאשמע שוב ושוב כדי לעכל.. זה יקח זמן אבל קלעת בול
היי אילנה, נפגשנו ב 6/5 לתשקיף שהרגשתי שהיה מדויק ומאפשר לצאת לדרך של למידה של חוקי תודעת העל. סיימתי ב 16/6 לכתוב את המשפט 40 יום שהרגשתי שעורר תנועה לעבר תדר חדש. מרגישה שאני אשמח ללמוד עוד ולהמשיך את התהליך.
אילנה יקירה את כשרונית בתחום שלך תבורכי. המשפט הראשון שנתת לי היה הקש ששבר את גב הגמל. עשה לי תפנית אחרי 20 שנה של לימוד. המשפט השני הכניס לי קצת שמחה. מצטערת שלא הכרתי אותך קודם. אני עוקבת אחריך כל מה שאת אומרת מדבר אלי מודה לך מאוד מאוד ❤❤❤
הקודם
הבא

השאירו פרטים ואשמח לחזור אליכם בהקדם

Call Now Button